Нашият екип

„Джи Ди Пи Мениджмънт“ ООД е съвместен проект на „Микроинвест“ ООД и адвокатско дружество „Димитров и Димитрова“. Ние обединихме опита на Микроинвест в сферата на информационните технологии с експертизата на Адвокатско дружество „Димитров и Димитрова“ в сферата на защита на личните данни, като създадохме продукти, които в най-голяма степен да отговорят на изискванията на GDPR.

Новият Регламент задължава администраторите на лични данни да предприемат съвкупност от мерки – не само юридически, но също и организационни, процедурни и технологични, с които да се гарантира защитата и законосъобразното обработване на лични данни. Поради тази причина нашият екип включва експерти от различни области – ИТ специалисти, юристи, HR консултанти, маркетингови специалисти и счетоводители, с дългогодишен професионален опит в защита на личните данни, което прави нашите решения най-всеобхватните на пазара в момента.

В същото време ние вярваме в коректността и индивидуалния подход, като предлагаме на нашите клиенти това, от което реално имат нужда според изискванията на техния бизнес, а не целим еднократната продажба на скъпи консултации или многократната продажба на едни и същи решения „по бланка“. Защото в нашия опит ние сме се убедили, че всеки бизнес има индивидуални потребностни.